mapa
poende

Lysohorský čtyřlístek Čtyřikrát... a dost!

Inverze
Začátek akce: 02.08.2014 v 07:00 hodin (so)
Předpokládaný konec: 02.08.2014 (so)
Druh akce: Sport
Místo konání: Krásná: Lysá hora - královna Moravskoslezských Beskyd
Organizátor (pořadatel, producent):X-AIR Ostrava, http://lysohorsky-ctyrlistek.cz
Lysohorský čtyřlístek 2.0

Závod se bude konat 2. srpna 2014.

Charakter zůstane zachován - čtyřikrát se vydáte na Lysou horu, pokaždé z jiné strany. Délka trasy zůstane skoro stejná jako vloni, ale změní se celkové převýšení, které vystoupáte a pak sestoupáte. Samozřejmě, že se změní k vyšším hodnotám. S tím souvisí i to, že ubude po trase asfaltu a přibude lesních cest. Kdybyste tušili, jaká jsme našli krásná místa, chtěli byste běžet už teď :-) Mapu si ještě necháme pro sebe, ale máte se na co těšit.

Místo startu jsme se rozhodli posunout na nejkrásnější beskydský hřeben, do místa zvaného Švarná Hanka. Jednak nás tam budou čekat pěknější rozhledy, druhak nám to umožní naservírovat vám drsnější závěr a třeťak tam s námi déle pobude sluníčko. S tím souvisí i to, že závod s převýšením přes 4 kilometry bude startovat z dlooooouhého kopce :-) Aspoň se pěkně rozběhnete...

Co rozhodně zůstane zachováno je fakt, že celý závod bude probíhat za světla. Start v 7:00 a cíl uzavřeme ve 21:00. Stejně jako vloni, po 17:00 hodině už kontrola na Lysé hoře nepustí nikoho do dalšího lístku, ale pouze zpět do cíle. Nechceme totiž ať se nám za tmy někde touláte s medvědy po lesích!

Neméně důležitá informace je, že L4L je vyhlášen jako Mistrovství republiky v disciplíně zvané Ultra SkyMarathon®. První tři muži a ženy české národnosti se mohou těšit na krásné trofeje. Startovní pole jsme rozšířili na 300 osob a ani o fous více. 280 míst bude uvolněno v rámci registrace, 20 jsme rezervovali pro Czech Skyrunning Association.
Základní informace: Lysá hora - královna Moravskoslezských Beskyd
Další informace:http://lysohorsky-ctyrlistek.cz
Autor:Vladimír Ondruch (Lysá hora)
e-mail: ladond@seznam.cz
organizace: č. 151
Aktualizace:01.03.2014 v 19:21 hodin

VYHLEDÁVÁNÍ V DATABANCE AKCÍ