mapa
poende

Snížení nákladů pro domácnosti

Začátek akce: 13.04.2015 v 14:00 hodin (po)
Předpokládaný konec: 27.04.2015 v 17:00 hodin (po)
Druh akce: Neupřesněno
Místo konání: Řepiště: Osvětový dům v Řepištích
Organizátor (pořadatel, producent):Společnost eCENTRE, a.s.
Snížení nákladů pro domácnosti
Chcete snížit své náklady? Zapojte se do elektronické aukce určené pro domácnosti a firmy z celé České republiky. Společnost eCENTRE, a.s., pořadatel elektronických aukcí, připravuje projekt s názvem „Pojďme společně ušetřit za energie“.
Občané a firmy obce Řepiště a okolí se mohou již brzy opět připojit k obyvatelům dalších měst a obcí v České republice, kterým se podařilo díky elektronickým aukcím uspořit až desetitisíce korun ročně za dodávky energií.
94 % domácností, které se zapojily v průběhu minulého roku do e-Aukcí, ušetřilo více než 20 % svých dosavadních nákladů na soutěžené komodity.

Mnozí klienti ušetřili v prvních aukcích tohoto roku i více než 20 % svých nákladů na energie, a to i oproti ceníkovým cenám roku 2014, u kterých byl předvídán a všeobecně oznamován pokles.
„Výsledky z prvních letošních aukcí ukazují, že tento způsob výběru dodavatele je výhodný pokaždé, protože je postaven na principu sdružené poptávky,“ vysvětluje Vítězslav Grygar, ředitel společnosti eCENTRE.
Pro obyvatele i firmy je služba zcela ZDARMA.
Pro ty, kteří budou mít zájem o podrobnější informace, je možné setkání s obchodním partnerem společnosti eCENTRE, který v krátké presentaci představí, jak se aukce organizují, z čeho se skládají Vaše platby a co je možné soutěžit, co znamená 100% administrativní servis a odpoví na Vaše případné dotazy.
Chtějí-li se občané a podnikatelé do elektronické aukce na energie zapojit, je třeba předložit:
- kopii smlouvy se stávajícím dodavatelem elektřiny, či zemního plynu, včetně všech případných dodatků, (v případě, že smlouvy nelze najít, je potřeba zavolat stávajícímu dodavateli a požádat ho o zaslání opisu nebo výpisu smluvních údajů)
- dále kopii ročního vyúčtování energií.
Samotný sběr podkladů pro zájemce o aukci bude probíhat v měsíci dubnu, v prostorách Osvětového domu v Řepištích v tyto dny a časy:
Pondělí: 13.4. od 14:00 do 17:00
Pondělí: 20.4. od 14:00 do 17:00
Pondělí: 27.4. od 14:00 do 17:00

Kontakt na obchodního partnera společnosti: Alexandra Skokanová, Mobil: +420 605 865 535, E-mail: alexandra.skokanova@partnerecentre.cz, www.ecentre.cz
Základní informace: Řepiště
Autor:Rostislav Kožušník
e-mail: aktualizace@infosystem.cz
organizace: č. 56
Aktualizace:17.04.2015 v 11:41 hodin

VYHLEDÁVÁNÍ V DATABANCE AKCÍ