mapa
poende

Firma Ing. Ladislav Hollý [ Rehabilitace a masáže ]

Firma Ing. Ladislav Hollý se zabývá výrobou panoramatických a 3D fotografií, dále provozuje relaxační centrum v Šenově u Nového Jičína a v Beskydském golfovém klubu v Ropici.

Cílem projektu http://www.PanoramaFoto.cz je propagace pokročilých fotografických technologií využívaných pro přiblížení trojrozměrného světa při tvorbě html a jiných multimediálních prezentací.

Tvůrci digitálních prezentací již po několik let vytvářejí panoramatické fotografie, které jsou skvělým nástrojem pro přiblížení interieru či exterieru prezentované lokality. Tyto si lze prohlédnout jako široký souvislý pás nebo - a to je zajímavější - nechat tento pás promítat v ohraničeném okně; toto promítání pak ovládá uživatel prezentace resp. návštěvník webové stránky.

Panoramatické fotografie jsou původně "jen" širokoúhlé fotografie (vzniklé spojením několika fotografií). S rozvojem prezentačních technologií se dostala ke slovu tzv. 360°-panorama. Tento typ přináší divákovi úplnou svobodu "rozhledu" z daného místa.

Další, u nás zatím málo rozšířenou prezentační metodou, je tzv. 3D-foto. Virtuálním předmětem je možno otáčet v osách a získat tak ucelenou představu o jeho prostorovosti. Prezentace lze vytvořit dvěma způsoby: nafotografovat předmět a sofistkovaným softwarem z něj spočítat "drátěný" model, ten potáhnout texturou. Nebo nafotografovat předmět a snímky nechat promítat jako "filmovou animaci". V obou případech se jedná o složité a na přesnost náročné metody.

Relaxační centrum golfového klubu v Ropici patří mezi špičková relaxační centra vybavená nejmodernější vybavením pro relaxaci a odpočinek. Najdete zde moderní finskou saunu, masážní salon, kosmetiku i relaxační místnost pro meditace a relaxaci.

Relaxační centrum v Šenově u Nového Jičína je zaměřeno na rodinnou relaxaci pro uzavřené skupiny návštěvníků. K dispozici je masážní místnost zařízená pro relaxační, meditační i klasické masáže, infrasaunu, parní box pro bylinné parní procedury, parní saunu s několika parními a aroma režimy, odpočívárnu s občerstvením i relaxační místnost pro pohybovou relaxaci a formování postavy.
Vše v naprostém soukromí pro uzavřené skupiny od 2 do 6-ti osob.

Masáže prováděné v obou zařízeních vycházejí z asijských relaxačních a masážních technik, které jsme měli možnost prožít a vnímat při dvou pobytech v Nepálu v klášterech ve střední Himaláji a oblasti Annapurny.
studená kuchyně ANO vegetariánská kuchyně ANO parkoviště ANO mluvíme cizím jazykem ANO WC na pokoji ANO sprcha na pokoji ANO umyvadlo na pokoji ANO fax ANO telefon na pokoji ANO konferenční místnost ANO koutek pro děti ANO vhodné pro rodiny ANO nekuřácké zařízení ANO sauna ANO posilovna ANO cyklisté vítáni ANO možnost platit VISA kartou ANO (Další informace)

KONTAKTNÍ ADRESA:

LAZEBNÍK relaxační centrum
Ing. Ladislav Hollý
Dlouhá 32
741 01 Nový Jičín
Česko (CZ)
tel: (+420) 608 44 77 21
(+420) 556 70 40 48
Nepál 2003

SOUVISEJÍCÍ ODKAZY

UPŘESŇUJÍCÍ ODKAZY

UMÍSTĚNÍ

ukázat na mapě

Hledej další objekty v okruhu do km

AKTUALIZACE: Ladislav Hollý (archívní záznam) org. 56, 15.11.2007 v 22:23 hodin